Bel ons gerust voor uw Duitsland vraag tijdens kantoortijd

Tip: Onze buitendienst medewerkers komen graag, gratis en vrijblijvend, langs om u uit te leggen welke procedure u moet volgen voor het werken in Duitsland of België.  Al uw vragen worden vakkundig beantwoord middels een presentatie.   Maak een vrijblijvende afspraak via deze LINK

Duitsland Helpdesk

Tijdens kantoor uren bereikbaar. Tel 070-25.000.55.

Helpdesk Nedubex

Een Nedax deelnemer kan kosteloos het Nedax-secretariaat telefonisch raadplegen voor de meest uiteenlopende vragen met betrekking tot het werken in Duitsland. Het secretariaat van Nedax beschikt over de benodigde kennis en/of contacten en een uitgebreide bibliotheek.

Mochten wij uw vragen niet aan de telefoon kunnen beantwoorden, dan kunt u als deelnemer gebruikmaken van onze partners welke tegen een behoorlijk gereduceerd tarief u van dienst kunnen zijn. U moet hierbij denken aan fiscale en juridische vragen.

Tijdens kantooruren staan de helpdesk medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden, of u te adviseren. Ook niet leden worden tegen een kleine vergoeding geholpen.

 

Na kantoortijd kunt u de helpdesk altijd per e-mail bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..