Herfstaanbieding: Onze buitendienst medewerkers komen graag, gratis en vrijblijvend, langs om u uit te leggen welke procedure u moet volgen als werkgever inzake uw melding en bewijsplicht bij het werken in Duitsland en België. Meld u aan via deze LINK.

Bedrijfsbezoek herfst aanbieding 2018

 
vertegenwoordigerOnze website biedt op bijna alle vragen een antwoord. Maar het kan zijn dat u toch nog in een persoonlijk gesprek het een en ander uitgelegd wilt hebben.
Onze buitendienst medewerkers komen graag, gratis en vrijblijvend, langs om u uit te leggen welke procedure u moet volgen als werkgever.
 
Op Woensdag, Donderdag en Vrijdag rijden de adviseurs door geheel Nederland naar bedrijven welke een kennismakingsafspraak hebben gemaakt met het Nedax secretariaat. 
 
Wilt u ook gebruik maken van ons gratis aanbod voor een  kennismaking? Dan stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met het verzoek tot het maken van een afspraak. Vermeld ook of u woensdag of vrijdag bezocht wilt worden door een van onze medewerkers.
 
Knop word lid 500