Nieuwe Nedax partner voor uw GmbH administratie


jurgen berendsNa een jarenlange, prettige samenwerking, met het kantoor Kennispunt.eu gaat per heden Jürgen Berends het partnerschap overnemen en voor de Nedax leden een administratie kantoor (Steuerberater) aanbieden.
 
Jürgen kan de complete Duitse administratie, aangifte belasting, jaarstukken en BTW afdrachten verzorgen voor uw (pas opgerichte) GmbH of UG. 
 
Dit alles kan in een vast tarief per maand worden vastgelegd voor de Nedax leden. Het tarief wordt bepaald door de jaaromzet van de GmbH. 
 
Werkwijze
 
gmbh3
Zodra dat u besluit tot de oprichting van de Duitse GmbH of UG zal het secretariaat van Nedax de Duitse notaris opdracht geven tot het opstellen van de notariële akte. Dit tegen vast gestelde tarieven.  
Hierna regelt u bij uw zakenbank een nieuw bankrekening nummer op naam van de nieuwe GmbH en stort daar het benodigde aandelen kapitaal voor de nieuwe Duitse nevenvestiging. Het bewijs van de storting stuurt u toe naar de notaris waarna deze de GmbH zal gaan aanmelden bij het Duitse Gewerbeambt.
 
 
De kosten voor de oprichting en in stand houden van nieuwe nevenvestiging zijn dus altijd transparant voor een ieder zichtbaar. 
 
Niet inbegrepen in de kosten zijn de kosten voor inschrijving in het Gewerbeambt, Indusstrie und Handelskammer en eventuele andere Duitse branche organisatie.
 
Opdracht verstrekken voor de oprichting van een GmbH of UG kan vrij makkelijk via onze webshop. Leden verkrijgen op de webshop 20% korting