Nedax nieuwe dienstverlening: Duitse incasso!

incasso3Onbetaalde facturen kosten u veel geld. Ook voor uw Duitse opdrachtgever geld dat na een geleverde dienst ook het afgesproken geldbedrag moet worden betaald. Heeft u zelf al van alles geprobeerd om een klant te laten betalen, maar helpt niets? Schakel dan de hulp in van onze incasso partner. Zij zorgen er dan voor dat uw klant alsnog betaalt en uw relatie goed blijft.

Sinds kort heeft Nedax een samenwerkingsverband met een van de grootste incasso bureaus in Nederland met Duitsland expertise. Na een intake gesprek kan Nedax bepalen hoe snel en kansrijk uw vordering is als u die uit handen geeft. Ook op opdrachten waar de Duitse VOB van toepassing is verklaard kunnen opgepakt worden. Wij zijn snel, effectief en “gründlich” in onze aanpak.

incasso2Voor Nedax leden is het eerste intake gesprek geheel gratis. In het gesprek wordt gekeken hoe kansrijk uw vordering is en samen met u wordt het vervolg traject bepaald. Als u het incasso traject ingaat met onze partner zullen deze uw debiteur netjes verzoeken om “doch bitte zu zahlen” voordat er vervelende vervolg trajecten gaan lopen. Meestal is dat voor uw Duitse Debiteur al voldoende om tot betaling over te gaan. Dit omdat onze partner verbonden is aan een gerenommeerd advocaten kantoor met een Duitse nevenvestiging.

 

Ons aanbod:

Heeft u nog een onbetaalde rekening van uw Duitse klant en wilt u vrijblijvend weten of dat het factuurbedrag nog kunt innen, bel dan voor een gratis intake gesprek (op uw kantoor) met onze Duitsland helpdesk 070-25.000.55